Som sagt..


..tuff vecka

Vecka 39


Marknad denna helgen, obligatoriskt med marknadsgodis.

Har en sån där vecka med allt på samma gång; rättskunskap, psykologiinlämning, svenskaartikell, samhällskunskapsprov och slutprov i fysik. Ge mig kraft!

Om mig

När man läser om vad som kännetecknar en bra blogg så läser man på många ställen mycket bilder, så genom att lägga upp bilder kan ni lite se vem jag är.


Gabriella Johansson, läser som sagt Naturvetenskapsprogrammet i Säffle. Den lilla staden jag mestadels tillbringat mina 18 år.


Min pojkvän Linus sedan ungefär tre år tillbaka.


Fina vänner!

Så bilder på mig, pojkvän och kompisar fick räcka för nu men mer kommer det bli:)


Då kör vi!

Detta är alltså min nya blogg. Detta är inte bara en blogg utan även mitt projektarbete. Jag går alltså tredje året och ska då ha ett projektarbete. Jag ville ha något som jag tyckte var roligt när man äntligen fick bestämma ämne inom ett skolans värld. Jag har alltid tyckt att bloggar är intressanta och är fascinerad över hela fenomenet, det finns så många olika sorters bloggar! Jag ska ha två bloggar, denna som är mer en livstilsblogg och en blogg som fokuserar på naturvetenskap och miljö. Detta för att jag läser NV. Som redovisningsarbete ska jag jämföra dessa två..

Då kör vi!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0