Måndag 31okt



Höstlov! Sitter hemma och gör lite inlämningar som måste in. Så himla skönt med lov, tidigt imorgon bär det av till London! Får se om jag tar med datorn eller inte, annars kör jag nog lite tidsinställda inlägg, måste ju få plats med all shopping! Ha ett underbart lov allesammans!

Halloween



















































Bildbomb från Halloween! Först började jag och Ida sminka oss innan vi drog till Sofie och träffade alla! Senare blev det Harrys! Natten avslutades med att jag och Ida inte förstod varför klockan var så lite och Lejonkungen. Sedan sov Ida hos mig både på natten och större delen av söndagen.

Öppet hus

Hade öppet hus på skolan i lördags, mellan tio och två spenderade jag min lördag på herrgårdsgymnasiet. 

Var fransyska!

Julia och Erik var domare i en tävling och Julia gav mig en tia. Vilken snäll tjej!


Hon gav sig själv en tia också!

Hon gav Erik en trea..

så han gav henne en nolla! Hon trodde nog att hon fick något högre.

Fina tjejer gjorde reklam för sitt UF-företag B.O.N.U.S! En smart bok, gilla deras facebooksida:http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/pages/BONUS-uf/272361176129521

Vi hade ett cafe tillsammans med spanska och tyska!

Inne på biologin.

Vår lilla franskahörna!

Avslutar detta med en goding som var på besök på skolan. Läraren Stefans söta dotter!

Fredag 28 okt


Sista skoldagen innan lovet, skönt! Har ett samhällskunskapsprov och en podcast idag, stressigt men väldigt skönt efter. Min fina vän Julia hämtar mig tio i sju för att åka till skolan. Efter lektionerna idag ska vi förbereda inför morgondagen då vi har öppet hus..
Ikväll blir det mys med fina Ida och vi ska se på Burlesque och ha allmänt myspys!

Fika


Josefins goda muffins!

och Julias mumsiga kladdkaka

Fina, glada tjejer

mer fina tjejer

Lousie skulle ta en bild på Josse, mig och Elin men då ramla stolarna isär och jag nästan på golvet. Fångade ögonblicket!

Hade fika med söta tjejer i tisdags, blev så mycket choklad och gott så jag har varit mätt sen dess. Kan bero på att vi åt skedar med frosting(?) innan vi började fikan på riktigt. Så himla mysigt att bara träffas, mysa och prata.

Släktkalas


Mor och kusin i livlig diskussion.

Mor och andra kusin spelar wordfeud.

Storebror och födelsedagsbarnet

Fina Linus

Gubbhörnan med min far, morfar och bror.

Avslutar inlägget på en bild på mig och sötaste Alfons.

Bälte


Photo: Angelica Blick, Belt from bubbleroom

Letat efter ett liknande skärp väldigt länge. Fick syn på detta för någon vecka sen men har shoppingförbud fram till London, smärtsamt. Hittar jag inget liknande där får detta bli mitt när jag kommer hem!

Bara smink!


Photo:Linda Hallberg
Sitter i datassalen i skolan och jobbar lite. Och pratar om Halloween, önskar att jag hade grejer och vore lika duktig som fina Linda Hallberg. Hade varit så grymt att se ut så! http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/

Lördag 22 okt

Så skönt att sova ut, vaknade imorse vid sju och tittade på klockan. Somnade om med ett leende på läpparna.

Idag blir det kanske till Karlstad med Linus och titta på lägenhet till honom. Sen passa Hampus (Linus lillebror). Nästa helg blir det Halloween, kul! Så härligt med bara en vecka kvar till höstlov och då blir det London!


Tiggarens Opera




Var på Tiggarens Opera med Matilda. Roligt att vara lite kulturella! Det var verkligen en perfekt start på helgen. Teatern var bra och vissa var bättre än andra på scenen. Självklart var min vän Helena utomordentlig med sin fula gravidmage. Vackra Emelie Hebbe var grym som Polly och har en grym röst! Mattias Palm som tiggaren var duktigt. Och Johannes Söderqvist var också riktigt bra!
Jag hade på mig en beige hög kjol och sjal. Finaste Matilda vill aldrig vara med på bild, skumt. Ha en trevlig helg!

Fin tjej


Julia köpte en varm choklad (dricker inte kaffe) och chokladbit till mig igår i skolan. Vardagslyx när det är som bäst! Speciellt när man sitter i ett kallt rum och fryser, fin tjej det där!

Långrast



Bilder från dagens långrast, mys och plugg med Julia!

Malin


Idag var min fina kusin på besök. Vi tittade på disneyfilmer, pratade och myste. Alltid lika trevligt! Hon fyller år nästa vecka så det blir kalas på söndag.

Idag


hade jag på mig samma gula linne som på bilden. Gammal bild på mig och fina Julia. Vi satt på långrasten idag och myste, så trevligt så!

Rest in peace..


Min stackars väska som vek hädan igår.

Skuggor i mörkret



Bilder från igår

Torsdagsmorgon


Vaknade av att denna godingen hoppade upp i sängen och myste lite.. Och nu hjälper han mig att blogga, vilken katt!:)

Onsdagskväll



 Bilder från min onsdagskväll med min fina. Härligt i luften men kallt ute på kvällarna nu.

Uppdatering ang. projektarbete

Detta är som sagt inte bara en blogg utan även ett projektarbete. Tänken var från början att ha två bloggar, denna och en nautrvetenskapsblogg. Efter att ha pratat med min handledare kom vi fram till att ta bort den sistnämda och bara köra på denna.. Känns väldigt bra, nu kan jag verkligen lägga ner mig helhjärtat i den blogg jag vill!

Onsdag


Onsdag betyder kort dag och kort dag betyder bekväma kläder och osminkad! Idag blev det stram hög tofs och rutig skjorta.

Onsdag 19 okt


Möttes av detta när jag öppnade brevlådan..
Kort dag idag i skolan, så härligt! Dock hade vi kemiprov, inte lika härligt.. Tog en promenad hem från skolan och självklart ska min väska gå sönder, typiskt! Lousie räddade mig med en plastkasse men det är inte skönt när handtagen skär in i handen på grund av tunga böcker. Men då blev jag positivt överraskad när jag kom hem..

Efterlängtade Lejonkungen och skolkatalogen. Den sistnämna har jag redan bläddrat igenom, lite småkul att titta i. Och ikväll blir det mys framför underbara lejonkungen, vilka minnen!

Men nu, nudlar!

Dagens


Gårdagens


Studentmössa!



Igår beställdes det studentmössor! Så kul, ett steg nämre det efterlängtade studenten. Dock tycker jag att det är svårt att bestämma allt; mösstyp, innetyg, namn osv. Kommer nog inte bry mig i slutändan för då har jag tagit studenten!


Tjugo år


Idag fyller min finaste tjugo år! Har spenderat dagen på kalas med hans goa släkt. Igår hade jag minifirande hemma hos mig. Jag hade då gjort detta mästerverk! (Hålet i mitten är efter ett ljus) Borde kanske bli konditor;)

I tisdags


körde jag på alldeles för trasiga byxor och blottade ärriga knän. på tok för kallt ute är det också, usch!

Boktips!


4 Oktober



.. hade jag på mig detta linne.

RSS 2.0