Fur

image description 
Här är nya jackan som jag köpte. 350 kronor för en pälsjacka, inte illa pinkat!  Gillar den skarpt, fake förstås.


Testar

Testar att blogga från min julklapp, min älskade iPhone! Har inte varit aktiv på länge men på julen ska man ju faktiskt vara med familjen. Har även varit i Karlstad på lite mellandagsrea! Fick mig en jacka, kort på den och från julen m.m kommer sen. Puss!

Bara början..



Har börjat slå in julklapparna, men många mer ska det bli! Älskar verkligen att köpa julklappar, skulle kunna köpa hur mycket som helst. Speciellt till min lillasyster, finns så mycket att köpa! Är faktiskt rätt nöjd med mina klappar i år, hoppas bara alla blir glada!


Julmys







Nu börjar julmyset komma, till och med i skolan! Vi fick en paradisask och after eight på kemin häromdagen,gillade hur bägarna som man annars mäter upp ämnen med fick agera ljushållare. Missade när vi öppnade asken men var snabb som en kobra när andra lagret påbörjades och fick mina favoriter.
Idag på franskan blev vi bjudna på chokladkaka på franskan och eftersom vi bara var två elever blev det mycket!

Gott!

Biologi









I fredags hade vi dissektion på fårhjärta och -lunga. Var förväntansfull innan men sen slog lukten till och jag fick lite kväljningar men det gick över och sen var det superkul! På mittenbilderna ser man hur vi blåser upp en lunga, det höll vi på med längst och lyckades blåsa upp riktigt mycket i slutet!

Tisdag 20 dec


Oj fick en liten klump i magen när jag skrev datumet, 20 dec.. Så mycket att göra innan jul! Sitter nu på tåget på väg till karlstad för att fixa sista julklapparna och vara med Linus. Gratis internet på tåget är inte fy skam! Massa plugg nu innan lovet också. En bild på mina naglar med favoritlacket på.

Nytt


Nya armbandet, gillar det skarpt!

Lucia 2011















I år gick jag med i luciatåget på skolan och var, hör och häpna, lucia! Det var så roligt och gick jättebra. Älskar verkligen denna högtiden.






För lite mer än ett år sedan..

.. var jag med i säffles luciatåg. Vi var sju tjejer och jisses vad roligt vi hade! Vänner för livet det där.





















Vill göra det igen! Det var så himla stressigt ett tag med över 60 framsträdanden men åh vad roligt! Att få åka runt på ålderdomshem och se deras ansikten lysa upp, obeskrivligt. Verkligen ett minne för livet!


..

Sämst. Det har jag varit, jag vet. Skyller på mycket i skolan och brist på internet men ändå.. Sämst.

Nej nu kommer massa inlägg för att kompensera, bra va?

Puss!

En flickas eviga bekymmer





Ska jag vara ljus- eller mörkhårig? Tycks aldrig kunna bestämma mig.. Är lite sugen på att bli mörkhårig men vill gärna vara lite sommarfräsch till studenten med ljusare hår. Detta eviga dilemma! Jag och fina Ida på bilderna.

CATS

















I söndags var jag på dansuppvisningen Cats där min syster spelade den vita katten Victoria. Blir så stolt när jag ser henne på scenen. Hon är så duktig! Hon lyste verkligen, min syster. Hela showen var riktigt bra och alla var grymma.

Nya skor


Modevisning









Har varit världens sämsta bloggerska, inte ett inlägg sen förra söndagen. Men till mitt försvar har jag haft fullt upp och varit sjuk, igen! Tycks aldrig bli riktigt frisk.  Vad har jag gjort under dessa tio dagar då? Jag har haft ett biologiprov och ett nationellt prov i matte d, varit i karlstad fyra dagar. Jag har varit med i en modeshow(!) under lördagen. Jag har jobbat två dagar. Så trots att ha varit dålig har jag hunnit med mycket.

Tidigare förra veckan fick jag en förfrågan av Frida att vara med i en modeshow som hon och Michelle hade som projektarbete. Så på onsdag valde vi lite väskor och kläder. På fredag var vi många brudar i Andreas lägenhet och en sväng ute. På lördagen var det dags för modeshowen och allt gick bara bra! Fick inga bilder från fredagen men några på väldigt pigga tjejer på lördagen. Mysigt med lite tjejmys!

RSS 2.0