Första Advent




Första advent idag. Förra året var det snöstorm vid denna tid och nu finns inte en snöflinga. Idag har det blivit pyntat och bakat. Älskar denna tid på året!

Leon Nils Mikael









Var på dop igår för lille Leon och senare på stadshotellet i Åmål. Det var så mysigt! Jag, Ida och Linus hade köpt presentkort på Mannes Foto så de kunde ta kort på Leon, dock fick vi ta en visitkort från Thaimassage som kort på paketet då vi missat att köpa det.

On my way home







Bilder från en promenad under veckan. Underbara höstväder! Det får gärna hålla sig så här, vill inte ha snö..

Mitt rum, min plats









I scream for ice-cream


Glass med chokladsås, grädde och minimaränger!
Var sugen på något gott..

Örhängen


Köpte mig några smala silverringörhängen häromdagen. Tänkte att dom skulle få sitta i mest hela tiden.

Tisdag 15 okt


Idag med fina halsbandet från London.

Lång dag idag i skolan, gick till sex.. Gjorde religionsprov idag, det är så skönt att stryka något på listan med skolarbeten. Går snabbt nu, snart är det jullov! Veckorna går så snabbt fast det är väldigt mycket som ska göras..Imorgon blir det Karlstad och bio efter skolan!

Lördag 12 nov II













Var på middag på Harrys i lördags för att fira Josefin och Louise. Efter blev det spontan utgång! Absolut dom som är bäst! Riktigt roligt hade vi och det blev många skratt.

Myströja



Köpte denna för någon vecka sen. Varm, go och snygg, bra kombination!

Titanic



Igår gick filmen Titanic på tvn. Fastän man har sett den så många gånger blev jag fast igen, den är ju fruktansvärt bra och så romantisk. Usch vad ledsen man blir, även efter den har slutat.

Har alltid tyckt hela fenomenet med Titanic var fascinerande och efter filmen blev jag fast på www.titanicnorden.com/ i några timmar. Väldigt bra sida som från början var ett projektarbete(!). Man fastar verkligen där och kan läsa om olika människor och historian och så vidare. Rekomenderas!

Lördag 12 nov


Myskläder på nu! Sen ska jag iväg till gymmet med Julia och senare Harrys för att fira kompisar och äta gott. Härlig lördag!

Sommaren 2011
































gick, som vanligt, alldeles för fort.

...


Ullared


Ida tankar!

Fikapaus!

Flickorna i baksätet var glada!

Framme!

Vägen hem!

Var en riktig rolig resa med vacker sång i bilen och många skratt! Köpte inte mycket till mig själv men nästan alla julklappar färdighandlade:)

Myskväll lördag 5 nov



Hade myskväll med Ida efter kalaset. Vi såg på Benjamin Button och The box. Alltid mysigt och trevligt med den tjejen!

Siv 72 år

Var på kalas för Linus mormor i lördags och det var supermysigt.

Ida med sin gudson Leon


London baby!


Packning till London.

Packning från London. Dock är det värre än på bilderna, väskan är fullproppad den med! Jag fick dessutom resa med mer kläder och en hatt som jag köpte där!







Man fick jämt lite julkänsla när man var där!


Sushi!




Bilder på och i Harrods!

På tunnelbanan







Blandade bilder från London

Finaste mamma och lillasyster!

Avslutar detta inlägg med två glada tjejer vid perrong 9 3/4!

Förlåt..

..för dålig uppdatering. Har haft fullt upp. Var på Gekås, Ullared igår med några brudar. Såå mysigt! Idag är jag dock riktigt dålig, förkyld med feber. Tror det är en kombination av stressade dagar och dålig sömn. Skärpning med det!

Nu kommer bilder från London, släktkalas och roadtrippen till Ullared! Som kompensation för den dåliga uppdateringen.

Lördag 5 nov

Hemma efter underbara dagar i London. Vi hade det jättehärligt och jag hade inte tackat nej till några dagar till! Vart på kalas för Linus mormor idag och träffade hela hans goa släkt, alltid lika trevligt! Slänger upp bilder från London sen.

RSS 2.0